Ikkunaremontti Ruoveden Ikkuna- ja Ovipalvelulla

Ikkunaremontin suunnittelu alkaa tavallisesti sillä, että tulemme paikan päälle katsomaan kohteen, sekä mittaamaan kiinteistösi ikkunat yksilöllisesti. Mikäli haluatte suurentaa vanhoja ikkuna-aukkoja tai esimerkiksi kokonaan uuden ikkuna-aukon, näidenkin suunnittelu onnistuu. Mittauskäynti on asiakkaalle maksuton, eikä sido mihinkään.

Mittauskäynnin yhteydessä voimme tutustua yhdessä tuotevalikoimaan, ja katsoa kiinteistöönne sopivat tuotteet huomioiden esimerkiksi ulkonäölliset seikat sekä tarvittavat tai haluamanne ominaisuudet uusiin ikkunoihinne. Vankalla kokemuksella voimme myös esittää omia näkökulmiamme ja ideoitamme ikkunaremonttiin. Mikäli toivotte ikkunat asennettuina paikalleen, suunnittelemme ikkunoiden asennuksen viimeistelytöineen.

Ikkuna-asennus tapahtuu usein ns. ”avaimet käteen” –periaatteella. Käytännössä se sisältää asennuksen lisäksi sisäpuolen listatarvikkeet, ulkopuolen vuorilaudat ja vesipellit paikalleen asennettuina. Vanhat ikkunat kierrätetään myyjän toimesta pois.

Rakennusinsinööri Torsti Aaltonen palvelee ikkuna- ja oviasiakkaita tulevan remontin teknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa, sekä muussa rakentamisessa, remontoinnissa, suunnittelussa ja valvonnassa vuosikymmenien varmalla kokemuksella. .